Not known Details About su tesisatçısı

Wiki Article

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Su kaynaklarımızı korumak için su kaçağı tespiti konusunda bilinçlenmeli ve gerektiğinde uzmanlardan lawnım almalıyız.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Bu sorun binanın doğal afet olan depreme dayanıklılığını azaltacaktır. Hayatı ve mal kaybına uğramamak için bina içindeki su akıntıları olabildiğince hızlı bir şekilde tespit edilmeli ve onarımı yapılmalıdır.

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, sızıntıların hızlı bir şekilde tespit edilip önlenmesini sağlayarak ev sahiplerinin sorunlarını azaltmaktadır. Akıllı sensör sistemleri ile donatılan evler, su kaçağı su kaçak tespiti konusunda daha güvende olmanın yanı sıra enerji tasarrufu ve çevre dostu bir yaşam sağlamaktadır.

Termal Kamera: Duvarların ve su tesisatçısı zeminin altındaki su sızıntılarını termal görüntüleme yoluyla tespit eder.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek su kaçak tespiti parça konarak onarımı yapılır.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada su kaçağı tespiti kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Üst katın banyosunda zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kaçağı tespiti su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Report this wiki page